« ROMÂNÃ »    ENGLISH
Home Publicatii Servicii complete agentie de publicitate Contact (adresa, telefoane, email)

»
Ne propunem sa venim in sprijinul dorintei de informare a publicului calator si sa crestem astfel gradul de confort al calatoriei cu trenul.
Pliantele editate de noi au distributia gratuita si contin informatii utile calatoriei (mers de tren, legaturi, oferte speciale CFR etc.) De asemenea, acestea contin spatii publicitare pentru societatile ce doresc sa-si provomeze astfel produsele si serviciile.
 
»Pentru perioadele cu varf de trafic (sarbatorile de Paste si de Craciun) sau rutele cu trafic intens de turisti editam ghiduri de calatorie specializate (CFR de Sarbatori, Trenurile Soarelui/ Estivale, Trenurile Zapezii).

»


In completarea acestora oferim un mijloc de promovare in masa, extrem de eficient la un cost foarte avantajos: publicitatea pe legitimatiile de calatorie sau pe plicul ce insoteste biletele pentru trenurile internationale.
»Nu in ultimul rand, suntem la dispozitia dvs. cu servicii de tipografie, dtp, realizari de website-uri, materiale promotionale si alte activitati de promovare a produselor si serviciilor dumneavoastra.
Dorind sa va demonstram aceste lucruri va invitam sa ne contactati neintarziat, cu incredere
!
   
           
 :: Sitemap :: Mersul trenurilor :: Parteneri ::   Copyright ® Inter Media Promotion